Wie is Ines?

Hey lieve jij 

Ik ben Ines, 45 jaar en samen met mijn vriend en onze kat, Roza, woon ik in Beerse, in de Kempen.
Als echte spring-in-’t-veld, die graag creatief bezig is, hou ik ook van gezelligheid, lekker eten en vooral het samenbrengen van mensen en een leuke babbel.

Van leerkracht naar coach

Op 1 september 2023 heb ik, na 21 jaar voor de klas te hebben gestaan, de schoolpoort gesloten en een nieuwe deur geopend: mijn coachpraktijk GUSTing. Een plek waar ik jou, of je nu een tiener, jongere of volwassene bent, help jouw gusting weer te vinden.
Want laten we eerlijk zijn: soms heb je gewoon iemand nodig die écht naar je luistert en zonder oordeel met je meekijkt en zoekt naar dat waar het om gaat. Iemand die je een duwtje in de rug geeft, maar ook samen met jou zoekt naar wat jou kan helpen om weer die gusting te voelen stromen.

Een weg vol uitdagingen en groei

Begin 2017 kreeg ik een zware klap toen mijn vader, GUST, onverwachts overleed. Het was een moment waarop alles veranderde en mijn gusting in één klap verdween. Geen afscheid kunnen nemen en het omgaan met mijn emoties waren best pittig, maar ook ontzettend leerzaam. 
Door mindfulness, yin yoga en heel wat geweldige mensen om me heen, vond ik weer mijn weg en mijn gusting terug.

Mijn reis om te komen waar ik nu sta, heeft me veel geleerd. Ik heb heel wat waters doorzwommen op het gebied van gezondheid en tegenslagen. Door zware endometriose onderging ik al verschillende operaties en moesten we onze kinderwens opbergen. Een ongeval betekende een lang fysiek herstelproces en ik ben letterlijk gevlucht uit een toxische relatie. Daarnaast heb ik enkele malen op de rand van een burn-out gestaan. Ik weet dus wat het is om je gusting letterlijk kwijt te zijn.

Met deze flinke dosis ervaring,  ben ik er voor om jou te helpen je eigen pad, je gusting, weer te vinden.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Scroll naar boven