Op zoek naar houvast in jouw emotionele rollercoaster?

Tijd om die wilde rit te temmen!

Leer je emoties beter begrijpen en reguleren tijdens een online workshop.

Ga mee op ontdekkingsreis en maak kennis met de manier waarop mindfulness jouw ritten op die rollercoaster kan doen verzachten.

Voor de prijs van €65,- neem ik je op donderdag 21 maart 2024 van 19.30u-21.30u mee op deze reis. Je ontvangt ook een digitaal werkboek dat je kan gebruiken tijdens en na de workshop.

Rollercoasters en ijsvlaktes...

Ken je het gevoel van constant in een emotionele achtbaan te zitten? Of misschien sta je midden op een ijsvlakte en is het stil en kil.

Ik begrijp het helemaal. Ik heb zelf heel erg gestruggeld met het vinden van balans in mijn emoties, maar ontdekte uiteindelijk de kracht van onder andere mindfulness en emotieregulatie.  

Deze workshop is mijn manier om jou te helpen dezelfde rust en controle te vinden die ik heb ervaren. Doe mee en ontdek hoe je emoties beter kunt begrijpen en in balans kunt brengen. Het kan echt een wereld van verschil maken.

Schrijf je nu in en laat ons samen aan jouw emotionele welzijn werken!

Je wil je emotionele rollercoaster temmen, want je hebt...

Ik weet hoe overweldigend het kan zijn om geen houvast te hebben in die emotionele achtbaan.

"Iedereen zou een Ines in haar leven moeten hebben."

Stel je voor dat...

Leer op een laagdrempelige manier emoties begrijpen en ga aan de slag met oefeningen om jouw emoties in kaart te brengen.

Ontdek het belang van emotieregulatie en maak kennis met de kracht van mindfulness.

Krijg praktische technieken en tips die direct toepasbaar zijn in je dagelijks leven.

Vind je houvast in jouw emotionele rollercoaster

Online workshop

  • donderdag 21 maart 2024
  • 19.30u – 21.30u
  • Je emoties leren begrijpen
  • Praktische vaardigheden verkennen rond emotieregulatie
  • Kennismaking met mindfulness 
  • Digitaal werkboek om tijdens en na de workshop te gebruiken
45,-
Gusting in verandering

Wie ben ik?

Hey lieve jij!

Ik ben Ines, 45 jaar en woon samen met mijn vriend en onze kat, Roza, in Beerse.

Ik ben sinds 1 september 2023, na 21 jaar, niet meer de schoolpoort binnengestapt, maar deed de deur van mijn coachpraktijk GUSTing open. Een thuis waar ik tienermeiden en volwassen vrouwen die hun gusting even kwijt zijn begeleid.

Ik ben een spring-in-’t-veld, graag creatief bezig, een luisterend oor, een krachtige aanmoediger en vaak de verbindende factor in een groep. Ik hou van gezellig samenzijn, babbelen en lekker eten.

Toen begin 2017 mijn vader, GUST, heel plots stierf, was mijn gusting in alles op slag weg en wist ik met mijn emoties geen blijf. Ik was al wel eens eerder mijn gusting verloren of worstelde met het durven tonen van emoties, het toelaten van wat ik voelde… maar deze hakte er toch extra pittig in. Door mezelf ook nu te omringen met de juiste mensen, door goed voor mezelf te zorgen en te laten zorgen, door uit te zoeken hoe ik mijn emoties kan reguleren en door het inzetten van mindfulness en yin yoga, lukte het me ook deze keer om er weer te staan. Krachtiger dan ooit en met verdorie heel veel GUSTing.

Ik wil met deze online workshop laagdrempelig aan de slag gaan rond emoties en de deelnemers laten kennismaken met mindfulness. 

Scroll naar boven